Fel, fel, fel...mailadress!

Jag är alldeles för dålig på att korrekturläsa det jag skriver, missar stavfel od i varje inlägg! Jag som varit så duktig i svenska språket en gång i tiden! Nåja, efter påstötning av vänlig själ, tack Stig, kommer här den korrekta mailadressen *med* g:et med:

deepforestdesign@gmail.com

Deep Forest Design

Ett litet steg för mänsligheten men ett jättestort för mig. Har äntligen, efter massvis av stötning och blötning, kommt fram till vad jag ska kalla mig. Jag är ju en omständlig person som vill mycket inom litet, dvs hjärnan har gått i spinn för att kunna få in allt jag vill i namnet. Svenskt, norrländskt, natur, lite romantiskt mystiskt...som dessutom ska vara lättförstått för både svenskar och utlänningar. Låta lite tjusigt utan att vara pretantiöst men ändå lite fräsigt. Det har inte varit lätt men nu är beslutet fattat!

Till att webshopen kommer igång (må nu inget negativt hända) kan den som är intresserad av det jag lägger ut här på bloggen, maila mig på; deepforestdesign@mail.com*Yiiiihaaa*! Bara några hundra chiffongpåsar att sy nu...och så pärla på såklart!

Victoria

Här svischar dagarna förbi och jag tycker att jag inte hinner med någonting! Snart är det vår, storstädning krävs, katt- och hundhår överallt. Dammet virvlar och fönstren bjuder så modernistiska svirvlar gjorda av små fingrar samt katt- och hundnosar. Har inte kunnat blinga så mycket, tid, ork och brist på pärlor har gjort att lusten inte infunnit sig och ni vet ju hur det är; blir man jättesugen på att göra en viss sak så är det alltid olämpligt på något sätt!

Idag har jag i alla fall äntligen satt ihop mitt första officiella halsband till försäljning i koppar. Jag gjorde länkar av 1,5 mm ren koppartråd och springringar av 1mm´s  tråd. Svarta fyrkantiga pärlor med vågad kant, hålet går på diagonalen igenom och de är verkligen läckra! Mitt emellan pärlorna sitter en, vad jag kallar, snirklig S-länk, något hoptryckt. Mitt fram ett en pendant i svart glas. Om man vill kan jag byta ut den mot ännu en fyrkantspärla. Halsbandet kostar 500 kr. Finns intresse så kan jag även göra ett matchande armband (250 kr)."Victoria"

Som ni ser har jag fortfarande stora problem med att få till inställningarna på den nya kameran. Måste nog ta tjuren vid hornen och fixa mig en "fotolåda". Det blir iofs ljusare och ljusare men fler vintrar kommer och det är ingen idé att skjuta saken på framtiden.


RSS 2.0