Omväxlande

Förutom att Sonens cykel borde få växlarna fixade är det väldigt omväxlande väder. Igår hade vi brittsommar med 21 plusgrader i skuggan, solen strålade från en klarblå himmel och själv satt jag inne och pulade med diverse födelsedagspresenter. En av våra grannar fyllde jämna år och vi skulle dit på kvällen för att uppvakta. Jag hade fått i uppgift att scrappa ett gratulationskort och jag tror att resten av byn blev nöjda med det även om designern själv hade kunna göra en del saker annorlunda.


Påtade också ihop en "tårtbit" innehållandes ett armband i memory wire med blå acrylpärlor samt vita rocaille på, som Mellis fick ge till tant A.Minstan fick ge henne en nyckelring med nätad pärla som jag lagt i en hemgjord "hämtmats"-kartong gjord i miniformat. Blomman gör sig inte där på kanten, jag vet. Tyvärr råkade jag fippla till en kant så det fick lov att bli en blomma där får att dölja misstaget.

Förutom det hade jag scrappat en LO där jag försökte hålla så mycket som möjligt i blommornas tecken då tang A är mycket intresserad av trädgårdsarbete. Är inte riktigt nöjd med blomsterramen men när man bor på landet och dessutom är fattig har man inte så stort lager att man kan välja och vraka. Det bidde iaf gulligt med små hologramembossade älv-stämplar...och vem det avser kan man inte missa med namnet i glitterlimmad board. Får lov att återkomma med bild på LO:n då jag inte har tömt kameran från igårkväll. Hittar den inte heller...och hade jag hittat den skulle det ändå inte gå då batteriet la av under festen. Tur att jag hann fota gästerna iaf, förhoppningsvis finns födelsedagsbarnet med på ngn av bilderna också!

Jag kan visa upp ett par av mina armband sålänge istället. Först ut är mitt allra första gjort i memory wire med hematitpärlor samt stavpärlor i samma nyans som hematiten. Vet inte vad de är gjorda av då jag inköpte dem för 29 år sedan när jag gick gymnasiet men tror att de kommer från Indiska iaf. Mellandelarna är dubbelblommor av tibetanskt silver, likaså det hängande lövet. Ber om ursäkt för den oskarpa bilden, det är vansinnigt svårt att fota blanka pärlor, rätt ljus, rätt bakgrund...*puh*!
Sedan ett till i memory wire med glaspärlor från ett "slaktat" gammalt halsband, rocaille, aventurin-flakes samt hawaiipärlor. Detta samt ovanstående kommer jag nog att behålla själv. Det finns små skönhetsfel så jag kan alltid skylla på dem.Nedanstående armband gjorde jag som värdinnegåva till en kompis som bjöd in mig på tjejfest för ett tag sedan. Det är nästan likadant som mitt i hematit, enda skillnade är att jag har använt pärlhattar (tibetanskt silver) som mellandelar. Ber om ursäkt för bildkvalitén *igen*!Sååå, nu tror jag att jag ger upp för idag. Gårdagens ljuva väder (vilken tur för jubilaren, vi kunde sitta ute på altanden hela kvällen) har idag övergått till gråväder och regn. Passande för oss som idag dras med ont i huvudet och tandvärk! Verkar vara måndag mitt i veckan! Bilderna vill inte lägga sig där jag vill ha dem...hoppar runt o lägger sig sist i bloogen...hoppas att det fungerar nu!


 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0